skip to Main Content
The Bastard

The Bastard accessoires

Bastard accessoires in alle soorten en maten!

Ben je helemaal verzot op je Bastard en op zoek naar bijpassende The Bastard accessoires? Dan ben je bij Kamado Express aan het juiste adres! We zijn Serious Dealer en dus altijd een groot assortiment Bastard accessoires op voorraad! Sommige zijn alleen te gebruiken op een Bastard en andere zijn ook voor universeel gebruik.

The Bastard is kamado BBQ merk met haar roots in Nederland. Productie ligt in het Verre Oosten, dit resulteert in een kwalitatief en betaalbaar product. Ze leveren kamado’s en accessoires in alle soorten en maten!

Resultaat 1–15 van de 116 resultaten wordt getoond

Uitbreiden met Bastard accessoires

Ben je van plan om mooie gerechten klaar te maken op je kamado, dan is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste accessoires hebt om je hierbij te helpen. Met The Bastard accessoires zit je altijd goed! Degelijke producten voor een goede prijs en dan ook nog eens van Hollandse bodem. Daar houden we van bij Kamado Express! Of je nu op zoek bent naar accessoires voor een specifiek model van The Bastard of naar accessoires die je op iedere kamado kunt gebruiken, je kunt altijd bij ons terecht. Denk aan een mooie beschermhoes, handschoenen of bijvoorbeeld pizza accessoires.

The Bastard is een Nederlands merk met producten van zeer hoge kwaliteit. Ze onderscheiden zich door handige accessoires op de markt te brengen met een stoer uiterlijk.

Wil je graag The Bastard accessoires eens zien voordat je ze aankoopt of ben je op zoek naar professioneel advies? Kom ons dan bezoeken in onze winkel The Fire Station, in Kaatsheuvel (regio Tilburg). Woon je nogal ver uit de richting? We staan natuurlijk ook altijd telefonisch en via de chat of mail voor je klaar!

Zoeken