skip to Main Content
Forged Katai

Forged Katai

Katai Forged messen, een bijzonder design

Bij het ontwerpen van de Forged Katai serie zijn golfachtige vormen als inspiratiebron gebruikt. Dit is te zien in de vorm van het lemmet en hoe deze vorm doorloopt in het handvat. Dit zorgt voor een opvallend design. De karakteristieke hamerslagen op het lemmet zijn ook op deze messen zichtbaar. Echter hebben deze messen nog een extra nabewerking gekregen met een zeer fijne hamer. Dit zorgt voor een verfijnde en geheel unieke uitstraling. Het handvat is gemaakt van wortelhout en ligt perfect in de hand. Elk mes is uniek in afwerking, afmeting, kleur en houtstructuur.

Toont alle 3 resultaten

Forged Katai: Het pareltje van de Forged messen

Deze messenserie is wat ons betreft wel het ‘pareltje’ van alle messenseries van Forged. Deze messen hebben een prachtige vorm, topkwaliteit staal en zijn intensief nabewerkt voor een prachtig resultaat. Wil jij echt indruk maken en een mes kopen waar je nog je hele leven lang plezier van hebt? Kies dan voor deze prachtige Katai messen.

Forged Katai
Forged Katai
Forged Katai
Forged Katai

Perfect als cadeau (voor jezelf)

Wil je een BBQ-fanaat graag verrassen met een leuk cadeau? Dan zijn deze prachtige Katai Forged messen ideaal om te geven. Een goed mes, kan iedereen wel gebruiken. Een mes dat uniek en handgesmeed is, maakt dit erg bijzonder om cadeau te geven. Het enige nadeel van een Katai mes cadeau geven, is dat het erg moeilijk is om hem weg te geven na aanschaf. Gelukkig krijg je bij iedere aankoop op Kamado Express gratis Kamado Koins. Dit is een uniek spaarprogramma waarmee je direct korting krijgt op je volgende aankoop. Wil je dus naderhand zelf ook nog een mes kopen? Dan bestel je hem direct met korting.

Dit maakt Katai Forged messen speciaal

  • Vorm: veel Forged messenseries lijken qua vorm van het heft redelijk veel op elkaar. de Forged Katai messen zijn echt een uitzondering daarop. Doordat deze serie geïnspireerd is op golfachtige vormen, hebben deze messen een prachtige soepele vorm en opvallend design.
  • Hout: deze messen zijn vervaardigd van prachtig wortelhout. Het hout is als eerste afgevuld met hars, vervolgens geperst en als laatste gemodelleerd. De houtstructuur en kleur is bij ieder mes dus uniek.
  • Staal: Het lemmet is volledig met de hand gesmeed en bestaat uit 5 lagen Japans VG10 staal. De hamerslag die op het lemmet is gezet is in de basis hetzelfde als bij andere series. Maar deze serie heeft een extra nabewerking. Met een zeer fijne hamer zijn alle Forged Katai messen nabewerkt. Intensief qua arbeid, maar zeker de moeite waard als je de verfijnde look ziet.
Zoeken