skip to Main Content
Kamado Joe spit

Kamado Joe spit

De perfecte Kamado Joe spit, de JOEtisserie

Met een Kamado Joe kun je natuurlijk de lekkerste kamado gerechten bereiden. Maar je breidt je mogelijkheden nog meer uit wanneer je een Kamado Joe spit toevoegt aan je kamado accessoires. De JOEtisserie (zoals de rotisserie van Kamado Joe heet) was de eerste spit voor de kamado ooit en heeft in de loop der jaren niet stilgezeten qua ontwikkeling. Bij Kamado Express zijn 2 maten van de Kamado Joe spit verkrijgbaar. De JOEtisserie Classic en de JOEtisserie Big Joe.

Toont alle 3 resultaten

Voordelen van de JOEtisserie

Wanneer je een JOEtisserie voor je classic 1,2 of 3 hebt, kan je echt gaan genieten van het meest sappige vlees. Terwijl jij lekker achterover kan gaan zitten draait het vlees rustig rond in je kamado. Doordat de Kamado Joe spit ronddraait komen de sappen op een ander gedeelte van het vlees terecht en behoud het vlees zijn malsheid. Door de gelijkmatige garing kan het vlees onmogelijk verbranden en krijg het een heerlijke grillsmaak. Dankzij de wigvorm van de JOEtisserie kun je de deksel goed sluiten en blijft de warmte in je kamado. Met een JOEtisserie voor je classic, 1, 2 ,3 of Big Joe ben je altijd verzekerd van het malste vlees!

Verschillende rotisserieën

Zou je graag een rotisserie willen maar ben je niet in het bezit van een Kamado Joe maar van een andere kamado? Bekijk dan eens dit blogartikel. Hierin vergelijken wij al onze verschillende rotisserieën. Hier zitten ook universele rotisserie merken bij, dus ongetwijfeld dat de juiste er voor jou tussen zit. Twijfel je toch nog of op jouw kamado een rotisserie past? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op via telefoon, mail of chat. Wij helpen je graag! Wil je liever de rotisserie eerst in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een kamado professional voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je van een gedegen advies te voorzien.

Zoeken