skip to Main Content
No Rubbish

No Rubbish

NoRubbish staat voor premium BBQ rubs!

De BBQ rubs van NoRubbish zijn traditioneel gemaakte rubs met de beste ingrediënten. Kleine oplages en No Rubbish is 100% ontwikkeld en gemaakt in Nederland. Proud to be Dutch! Met deze rubs proberen ze de traditionele smaak van de barbecue terug te brengen. Van een licht, frisse rub tot verrassend originele rub.

Toont alle 2 resultaten

No Rubbish – Perfect voor kip, rund en varken

De traditionele rubs van dit merk zijn over het algemeen het meest geschikt voor het bereiden van kip, rund en varkensvlees, maar er zijn ook vele rubs van NoRubbish die perfect zijn om een heerlijk visgerecht of een eigen barbecuesaus te bereiden! Per rub geven we advies gegeven bij welk soort vlees of vis de rub perfect bij past, maar het is natuurlijk ook afhankelijk van je eigen smaak of als je gewoon wilt experimenteren!

Twijfel je of een bepaalde rub bij je gerecht past? Vraag het aan ons of kom langs in onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel! Daar kun je ze allemaal proeven! NoRubbish heeft 9 traditionele BBQ rubs die handgemaakt.  Van zoet en pittig tot rokerig en van fris en krachtig tot een eenvoudige all purpose rub. Voor ieder gerecht vinden we de geschikte rub!

Maak je gerecht af met NoRubbish

Bij het bereiden van vlees adviseren we om een paar uur van te voren het ingrediënt in te smeren met de rub. Je kunt er ook voor kiezen om zelfs 12 uur van te voren de rub in te wrijven voor een heerlijke diepe smaak. Bedenk je je echter ’s middags ineens dat je zin hebt om te gaan barbecueën dan is enkele minuten insmeren ook prima. Je hebt dan een iets milder effect. Let op: rubben en smaak afgifte  dit wel afhankelijk is van de grootte en de dikte van het stuk vlees of vis!

De meeste rubs kunnen naar smaak toegevoegd worden aan het gerecht, maar let op! Bij enkele rubs, zoals de Hardcore Jaws, hoef je maar een aantal gram te gebruiken om een heerlijke smaak toe te voegen aan je vlees of vis ingrediënt!

Zoeken