skip to Main Content
Forged Intense messen

Forged Intense messen

Forged Intense messensets en messen, de subtielere serie

De karakteristieke gehamerde look van Forged is minder aanwezig in de Forged Intense messen serie, maar toch zijn de Forged kenmerken subtiel toegevoegd. De manier van smeden is precies hetzelfde als bij de andere series, maar het lemmet is meer terug gepolijst. Zo behoudt deze serie de authentieke Forged look, maar dan iets subtieler. In deze serie is ook een 3-delige messenset verkrijgbaar bestaande uit: een koksmes, hakbijl en universeel mes.

Toont alle 6 resultaten

Forged Intense messen: Less is more

De opvallende gehamerde look is bij de Intense Forged messenserie minimaal aanwezig. Deze subtielere afwerking zorgt voor een verfijnd uiterlijk. Bij deze serie is de krop dicht afgewerkt en mooi gepolijst. De manier van smeden is hetzelfde als bij de andere Forged series. Alleen wordt het lemmet verder terug gepolijst dan bij bijvoorbeeld de Brute serie. De Forged Intense messen zijn puur van staal gemaakt. Dat is alles wat je nodig hebt voor een goed mes: een goed stuk staal.

Forged Intense messensets en messen

Wil jij een mes, een aanzetstaal of een complete messenset? Wij hebben het allemaal in ons assortiment! Kies voor het Intense Forged koksmes, santoku mes, universeel mes of vleesmes. Al deze messen worden verpakt in een prachtige houten kist. In de messenserie zit een hakbijl, koksmes en universeel mes. Vergeet ook niet het aanzetstaal aan te schaffen als je een mes koopt. Dan houd je de messen altijd goed scherp.

Forged Intense Mes
Forged Intense Mes
Forged Intense
Forged Intense

Vlijmscherp en met de hand gesmeed

Wist je dat alle Forged messen met de hand gesmeed worden? Daardoor is ieder mes uniek! Niemand heeft dus hetzelfde mes als jij dadelijk. Onze smid zorgt ervoor dat ieder mes van topkwaliteit is. Vlijmscherp en fijn in de hand dus. Dat is wat je zeker kunt verwachten van de Forged Intense messen.

Bestel Intense Forged online

Wil jij graag een Forged Intense messenset of mes kopen? Bestel deze dan nu online! In onze webshop vind je diverse messenseries van Forged en al onze producten zijn online te bestellen (mits deze op voorrraad zijn). Bij iedere aankoop krijg je direct gratis Kamado Koins, dat is een uniek spaarprogramma van Kamado Express waarmee je voor korting op je volgende aankoop spaart. Wil je graag de messen eerst bekijken? Kom dan naar onze BBQ shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier hebben wij diverse Forged messen liggen.

Zoeken