skip to Main Content
Forged Olive

Forged Olive

Forged Olive, stoer maar toch stijlvol!

De ontwerpen van de Forged Olive messen zijn een combinatie van sprekende kleuren en materialen. Een robuust gehamerde lemmet, de strakke krop en het olijfhouten handvat zorgen voor een fantastische combinatie bij deze in het oog springende serie. Naast dat deze messen echte eyecatchers zijn, zijn ze ook erg gebruiksvriendelijk. Het olijfhouten handvat ligt lekker in de hand en de messen zijn stuk voor stuk vlijmscherp! Voor zowel messen als Forged Olive Messensets ben jij bij ons aan het juiste adres!

Toont alle 12 resultaten

Olive Forged messenset

In deze prachtige serie van Olive Forged zijn ook 2 messensets verkrijgbaar. De 3-delige Forged Olive messenset en de Olive Forged messenset met 4 steakmessen. De 3-delige set bestaat uit een koksmes, een hakbijl en een universeel mes. Alle messen zijn vervaardig van Japans 440C staal en hebben een hardheid van 58 Rockwell. Zowel de 3-delige als de Olive Forged messenset met 4 steakmessen zijn verpakt in een luxe houten kistje. Deze sets zijn perfect om als cadeau te geven. Maar we moeten toegeven dat het lastig is om deze messen weg te geven. Ze zijn namelijk nogal indrukwekkend als je ze eenmaal gezien hebt.

Forged Olive Messenset
Forged Olive Messenset
Forged Olive Schilmes
Forged Olive

Olive Forged messenset of losse messen

In deze stoere maar toch stijlvolle messenserie van Forged kun je kiezen voor één van de messensets, of voor verschillende losse messen. Denk bijvoorbeeld aan het Slagersmes uit deze serie. Met een lemmet lengte van 25,5 cm is dit de langste uit deze serie. Hiermee wordt het snijden van vlees een fluitje van een cent. Wanneer je een Forged Olive messenset of een los mes tot je beschikking hebt, weten wij zeker dat je er veel mee zal werken. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je mes zijn optimale scherpte behoudt. Hiervoor is het Aanzetstaal uit deze serie uitermate geschikt voor. Deze slijpstaaf zorgt ervoor dat jouw favoriete messen vlijmscherp blijven!

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar een Olive Forged messenset of een los mes uit deze prachtige serie van Forged? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze BBQ-shop The Fire Station. Hier vind je naast de Olive Forged serie nog een aantal andere prachtige messenseries van Forged. Hier kun je met eigen ogen ervaren hoe indrukwekkend deze messen er uitzien. Wanneer je deze messen hebt aangeschaft wil je deze het liefst aan iedereen laten zien. Het is dan ook zonde om deze in een besteklade te verstoppen. Met de mooie en functionele magnetische messenblokken van Forged toon je deze messen op een mooie manier in jouw keuken.

Zoeken