skip to Main Content
OFYR Black serie

OFYR Black

Stijlvol, elegant & trendy

Once you go black…, you never go back! En dat geldt zeker voor deze prachtige OFYR Black collectie! Het zwarte staal geeft een elegant en geraffineerd uiterlijk en past binnen iedere tuin! Wij verkopen diverse Cooking Furnitures in dit zwarte staal, zoals bijvoorbeeld de OFYR Classic Black en de OFYR Island Black. Wil je verder uitbreiden? Ook de OFYR meubels verkopen we in dit prachtige zwarte staal.

Toont alle 10 resultaten

Meer ruimte met de OFYR Island Black

Wauw! Met een OFYR Island Black heb je direct een alles-in-één-kooktoestel! Met een OFYR Island Black heb je namelijk voldoende ruimte om naast het bakken op de prachtige vuurschaal direct de gerechten voor te bereiden en snijden. Met dit mooie meubel wordt namelijk een dik houten werkblad meegeleverd, waarop je perfect vlees, groentes en vis kan snijden. Naast het werkblad heb je een houder voor specerijen en accessoires. Lekker compact & handig! In de tafel zelf heb je meer dan voldoende ruimte om hout in te bewaren! Dat is perfect want dan heb je het hout direct bij de hand. Deze OFYR Black is dus ideaal voor als je meer ruimte wilt!

Kies voor the original met de OFYR Classic Black

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Met de OFYR Classic Black heb je de meest pure uiting van OFYR in handen. Deze OFYR Classic Black is ontworpen om in iedere omgeving te passen. Steek de OFYR aan en start met bakken! Nodig wat vrienden en familie uit of leef je juist helemaal uit in je eentje. Het kan allemaal! Deze OFYR Black uitvoering is verkrijgbaar met een diameter van 85 en 100 cm. Ben jij overtuigd? Bestel deze zwarte OFYR dan direct online!

Samen genieten met de OFYR Black

Met een OFYR zwart maak je van iedere keer buitenkoken een hele experience! De OFYR trekt namelijk sowieso de aandacht van je gasten. Als je hem niet aansteekt kun je waarschijnlijk wel wat sippe gezichten verwachten. Maarja, waarom zou je hem niet aansteken? Iedere dag dat je hem gebruikt is het weer een feestje!

De OFYR zwarte uitvoering

Deze zwarte uitvoering van OFYR heeft een prachtig elegant en misschien een wat moderner uiterlijk. Ben je juist op zoek naar een OFYR met een wat robuuster uiterlijk? Kijk dan eens naar onze OFYR Corten Collectie! Deze collectie heeft in tegenstelling tot de OFYR Black juist een prachtig roestkleurig uiterlijk. Wij kunnen haast niet kiezen welke we het mooiste vinden. Jij wel?

Zoeken