skip to Main Content
Forged Sebra

Forged Sebra

Forged Sebra, een opvallende verschijning

De Sebra Forged messen onderscheiden zich met hun unieke uitstraling. Zo is het handvat gemaakt van donker Afrikaans hout genaamd, Dalbergia melanoxylon. De vertaling hiervan is: Sebra. De combinatie van het stoere, robuuste lemmet met het chique, stijlvolle handvat maakt deze messen echte eyecatchers. Alle messen zijn met de hand gesmeed en vlijmscherp!

Toont alle 11 resultaten

Wat maakt deze serie uniek?

De Forged Sebra serie is een opvallende verschijning binnen het merk. Maar waarom precies? We leggen het aan je uit.

  • Donkere houtsoort
    Voor het heft is gekozen voor prachtig donker hout afkomstig uit Afrika. Dit hout heet Dalbergia melanoxylon, oftewel: Sebra. Vandaar ook de naam van deze messenserie. Het donkere hout straalt warmte uit en geeft een chique look.
  • Gehamerd lemmet
    Zoals alle messen van Forged heeft ook deze serie een gehamerd lemmet. Het vervaardigen van een mes vergt tijd, energie en geduld. Het begint allemaal met een ruw stuk onbehandeld stuk staal. Met diverse machines en veel handwerk wordt ieder mes getransformeerd tot een volledig afgewerkt mes. Met een hamer wordt het lemmet meerdere malen bewerkt om de karakteristieke hamerslag in het lemmet te krijgen. Door het mes te polijsten en slijpen wordt het vlijmscherp.
  • Rood detail
    Aan het heft zit een klein rood detail, wat het mes helemaal af maakt. Subtiel en bijzonder.
Forged Sebra Messenset
Forged Sebra Messenset
Forged Sebra
Forged Sebra

Maak de meest heerlijke gerechten met gemak

Met een Forged Sebra mes maak je met gemak de meest heerlijke gerechten. Doordat de messen zo scherp zijn, is de voorbereiding zo gebeurd. Wil je graag wat inspiratie opdoen om heerlijke gerechten te maken? Bekijk dan onze Kamado BBQ recepten. Hier plaatsen wij iedere week nieuwe recepten. De recepten zijn van onszelf, onze vaste Pitmaster Partners en wisselende Guest Grillers. Alleen de meest lekkere recepten komen online. Succes gegarandeerd dus.

Bestel een Sebra Forged mes of messenset online

Van Sebra hebben wij een uitgebreide collectie in onze webshop. Wij verkopen diverse messen en messensets. Bestel deze messen direct online en ontvang direct gratis Kamado Koins. Dit is een uniek spaarprogramma van Kamado Express, waarmee je korting krijgt op je volgende aankoop. Handig! Twijfel jij nog of deze Sebra serie de juiste is voor jou? Vergelijk dan onze diverse Forged messenseries. Naast onze diverse messenseries verkopen wij ook de Forged Flambadou, serveerplanken en magnetische messenblokken. Het magnetische messenblok is ideaal als je meerdere Forged messen aanschaft. Dan kun je ze mooi opbergen en tentoonstellen.

Zoeken