skip to Main Content

Over Kamado Express

Kamado Express is ontstaan uit pure passie voor barbecueën van Kamiel, initiatiefnemer en eigenaar van Kamado Express en The Fire Station. Onze webshop bestaat al sinds 2016 en eind 2018 is onze BBQ shop “The Fire Station” daaraan toegevoegd.

Onze geschiedenis

Na aanschaf van zijn eerste keramische BBQ, is hij “verslaafd” geraakt aan kamado BBQ-en en alles wat erbij deze prachtige vorm van buitenkoken hoort. Tijdens een workshop maakte Kamiel kennis met de importeur van The Bastard en werd duidelijk dat er meer behoefte was aan een partner in het zuiden van Nederland. Van je hobby een bescheiden business te maken sprak Kamiel wel aan!

Kamado Express bestaat inmiddels uit een klein, gepassioneerd team met ambitieuze plannen rondom deze fantastische apparaten. De webshop is in 2018 uitgebreid met een heuse BBQ experience store genaamd “The Fire Station“. Hier kun je terecht om persoonlijk kennis te maken met de beste merken kamado barbecues en bijbehorende accessoires, maar ook voor de leukste workshops en maatwerk BBQ clinics!

Kamado Express breidt haar assortiment steeds uit met nieuwe, mooie A-merken. Alles rondom BBQ lifestyle komt tot leven bij Kamado Express, van eerlijk advies tot heerlijke workshops. Kortom, wij staan klaar voor je!

Heb je een vraag? Kom langs, gebruik de chat, bel of mail ons!

Onze winkel: The Fire Station

Wil je ons bezoeken dan ben je welkom in onze BBQ Shop The Fire Station in Kaatsheuvel. We zijn gevestigd in een voormalige, jaren 50, brandweerkazerne. Daar nemen we graag de tijd voor je! Je kunt gewoon binnenlopen tijdens onze openingsuren of maak een afspraak!

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00

Gratis parkeren

Zijn de parkeerplaatsen voor de winkel vol? Parkeer dan bij Sporthal De Werft (Huygenstraat 73) of in de Raadhuisstraat. Je loopt dan in 2 minuten naar onze winkel. Parkeren is op alle locaties gratis.

Adres The Fire Station
Anton Pieckplein 117a
5171 CV Kaatsheuvel
Tel. +31 (0)416-235010

Waar staat Kamado Express voor?

  • Goede garanties, problemen snel oplossen
  • Advies van een expert / ervaringsdeskundige
  • Eigen experience center met live demo’s & workshops
  • Goede bereikbaarheid (bezoek, mail, telefoon en chat)
  • 3 dagen “geld terug” garantie

Waar staat Kamado Express voor?

  • Snelle levering
  • Gratis verzending v.a. € 30,-
  • Gave acties bij je bestelling
  • Goede communicatie
  • Excellente service met een klantwaardering van 9+! Lees onze beoordelingen

Het team

Als je groeit heb je een goed team nodig. Ons bedrijf bestaat inmiddels uit een gepassioneerd team met ambitieuze plannen rondom deze fantastische apparaten.

Er zullen meer mooie merken worden toegevoegd aan ons assortiment en we staan nooit stil. Servicegericht, verstand van zaken, goede smaak en professioneel. Dat omschrijft het team van The Fire Station en Kamado Express.

Heb je een vraag aan ons? Chat, bel, mail of kom eens langs bij The Fire Station!

Kamiel

Britt

Joris

Deze webshop is gerealiseerd door Two Step – Web & Marketing.

Zoeken