skip to Main Content
Kamado BBQ

Ga jij voor een eigen A-merk kamado BBQ?

Geen BBQ is zo veelzijdig als de kamado BBQ!

Alles wat je op je eigen kamado BBQ bereidt smaakt net iets lekkerder dan van andere barbecue’s. Dat is ook te verklaren want de kamado houdt sappen en smaken veel beter vast en je kunt een heerlijke rooksmaak toevoegen. Je kunt er echt eindeloos mee experimenteren. Kijk maar eens hoeveel accessoires er bestaan! Kamado Express is ontstaan uit passie voor barbecueën, je krijgt bij ons altijd eerlijk advies en we verkopen geen B-merken. Uitsluitend producten en merken van bewezen kwaliteit. Laat ons je helpen met het maken van de juiste keuze via de chat, telefoon of per mail. Je kunt ook een kijkje komen nemen in onze winkel, genaamd The Fire Station, in Kaatsheuvel. Meer informatie onderaan de pagina.

Resultaat 1–15 van de 140 resultaten wordt getoond

Onze kamado BBQ’s zijn A-merken!

De meeste mensen kopen maar 1 keer in hun leven een kamado BBQ. Dus echt een kwestie van oriënteren, inlezen, vergelijken en dan een keuze maken die bij je past. Overleg ook even met je partner alvorens een dergelijk, grote aankoop te doen :-)

Als ervaringsdeskundigen hebben wij al een keuze voor je gemaakt uit fabrikanten waar we een goed gevoel bij hebben, waar we van weten dat alles goed geregeld is en waarmee we snel kunnen schakelen. Fabrikanten waarbij de garanties goed geregeld zijn (vanaf 20 jaar tot levenslang). En…niet geheel onbelangrijk, in tegenstelling tot goedkopere varianten, is de samenstelling van het keramiek van de hoogste kwaliteit. De verkrijgbaarheid van juiste, passende accessoires is goed en als je als bij ons een kamado BBQ koopt weet je ook zeker dat er alles bij zit zodat je ook daadwerkelijk gebruik kunt maken van de unieke kamado-mogelijkheden.

Kamado BBQ’s van Nederlandse, Duitse en Amerikaanse fabrikanten

Even voor de duidelijkheid…het grootste gedeelte komt uit China maar….het gaat om de bedrijven erachter! Neem nu het groene ei van Big Green Egg. Onze andere merken zijn de Kamado Joe, MONOLITH en The Bastard.

Altijd voordeel bij Kamado Express!

Ben jij al (bijna) klaar voor de beste BBQ ervaring van je leven? Ja? Dan is een goede prijs wellicht net het zetje dat je nodig hebt? Kijk even op onze actiepagina om te zien wat er nu “in de aanbieding” is.

Waarom een kamado BBQ kopen bij Kamado Express?

Natuurlijk kun je naar de horecagroothandel en een paar tientjes besparen maar als je bij ons koopt dan “kennen” we je, zit er een gezicht of een stem bij, je bent zeker geen nummer maar een gewaardeerde klant. En zijn er (onverhoopt) problemen dan helpen we je snel omdat we de juiste relaties hebben met onze leveranciers! Daarnaast hoeft je je kamado barbecue niet zelf op te halen maar brengen we deze netjes GRATIS bij je thuis. Advies krijg je al helemaal niet bij de horecagroothandel dus doe jezelf een plezier en beknibbel niet voor die paar tientjes…!

Kamado Express heeft een team met ervaringsdeskundigen speciaal voor jou klaar staan, ieder moment dat het even kan steken wij dan ook de barbecue aan! Wij willen met deze laagdrempelige webshop onze grote trots met jou delen en jouw de mooiste aanwinst van je leven laten doen!

We hebben een winkel mét BBQ Experience center in Kaatsheuvel, genaamd The Fire Station, waar we graag onze ervaringen met jou delen! Dus wil je graag langskomen? Schroom je dan niet en maak een afspraak. Al overtuigd? Dan kan je natuurlijk op onze website gelijk bestellen!

Bestellen is makkelijk, betalen is veilig en onze klanten waarderen onze service met gemiddeld een 9+.

Wat biedt een kamado BBQ?

  • Bakken
  • Grillen
  • Stoven met de Dutch Oven
  • Warm roken
  • Koud roken
  • Searing (schroeien) met het gietijzeren rooster
  • Low & Slow cooking
  • Steenovenpizza’s bakken
Zoeken